Toimintayksiköt

Aula-työkodilla on useampi toimintapaikka, joissa opetella uusia taitoja tai valmentua erilaisiin työtehtäviin.

Lounasravintola Teko

Lounasravintola Tekossa työskentelee kokki-työhönvalmentaja sekä päivästä riippuen 7-10 keittiövalmennuksessa olevaa asiakasta. Tekossa valmistetaan lounasta ja päivittäin vaihtuvia jälkiruokia noin 70 asiakkaalle. Valmennuksessa olevien taidot kartoitetaan, jonka jälkeen niitä vahvistetaan ja täydennetään, jokaisen henkilökohtaisen palvelusuunnitelman mukaisesti.

Tekossa opitaan erilaisia ravintola-alan ja asiakaspalvelun työtehtäviä ja lisätään työnhakutaitoja. Valmennuksen aikana kartoitetaan halukkaiden kanssa mahdollisuudet hakeutua työkokeiluun palkkatöihin tai opiskelemaan.

 

Kysy lisää

Lounasravintola Teko
0504100118

Aulan leipomo

Leipomo toimintaa ei toistaiseksi järjestetä engelinaukion toimintayksikön laajan peruskorjauksen vuoksi.

Logistiikkapalvelut

Aulan logistiikkapalvelussa suoritetaan monipuolisia asiointitehtäviä.  Vastuullamme on kaupassa käynnit sekä posti- ja pankkiasiat. Hoidamme Puistokummi toimintaa sekä jätekierrätystä.

Tehtäviin kuuluu myös postitus-, pakkaus-, tarroitus- ja kokoamistöitä yrityksille ja yhteisölle. Asiakkaat käyvät työhönvalmentajan kanssa myös yrityksissä ja yhteisöissä harjoittelemassa erilaisten työtehtävien hoitoa.

Kysy lisää
0447148102, 0444970804

Luova ryhmä

Luovassa ryhmässä keskustellaan paljon ja harjoitellaan yhteistä päätöksentekoa, tehdään kuvia erikoisilla tekniikoilla, liikutaan, tanssitaan ”draamaillaan” ulkoillaan ja kuunnellaan musiikkia. 

Toiminta on osallisuutta tukevaa ja työelämään suuntaavaa. Tavoitteina ovat mm. kehittää ryhmässä olemisen taitoja, oman ilmaisun lisääntyminen ja rohkaistuminen etenkin omien mielipiteiden esiin tuominen, työelämään liittyvien taitojen hairjoittelu sekä aikuisuuden tukeminen iloisessa tunnelmassa.

Kysy lisää:

0447148105

Studio Aula

Studio Aulassa suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia luovaa suunnittelua ja kädentaitoa vaativia töitä. Studiolla huomioimme jokaisen vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet: asiakkaillamme on itsenäinen rooli päättää millaisia töitä tehdään sekä suunnitella ja toteuttaa työt. Toteutus on aina yhteistyötä, alusta loppuun. Studiolla maalataan, painetaan kankaita ja valmistetaan erilaisia neule-, virkkaus- ja askartelutöitä. Kudomme kangaspuilla mattoja ja muita sisustustekstiilejä.

Studio Aulan työpajoissa voivat kaikki Aulan asiakkaat osallistua vaihtuviin, asiakkaiden toiveiden perusteella toteuttaviin ryhmiin, kuten esimerkiksi kuvataide-, luontoretkeily-, musiikki-, draama-, ja tanssiryhmät. Tuotteemme ovat myynnissä Aulan Putiikissa ja erilaisissa tapahtumissa. Niitä voi myös tilata. Pienryhmissä teemme myös tutustumiskäyntejä sekä osallistumme erilaisiin tapahtumiin.

Kysy lisää:
040 714 8106, 0447910300

Haluatko tietää miten yrityksesi voi olla mukana Aulan toiminnassa?